Je zwarte keuken zo goed als vingerafdruk-vrij

Je zwarte keuken zo goed als vingerafdruk-vrij!

Vingerafdrukken op kastdeuren. Het is de grootste frustratie van mensen met een zwarte keuken. Gelukkig blijft de technologie niet stilstaan en heeft men hier iets op bedacht: anti fingerprint technology. Op keukenkastjes gemaakt van dit materiaal krijgen vieze vingers bijna geen kans.

Does it work?

Mooi verhaal, maar werkt het ook? Inmiddels hebben al heel wat mensen in de showroom dit materiaal in hun handen gehad, waarna er vrijwel altijd een verbaasde reactie volgt: “het werkt echt?!” En dat voor een gladde keuken zonder reliëf of print. Best bijzonder!

Voordelen van anti fingerprint technology

Kastdeurtjes met anti vingerafdruk technologie hebben een aantal voordelen. Zo blijft je keuken er netjes en fris uitzien, ook als er een fel voorjaarszonnetje op schijnt. Daarnaast houd je tijd over, omdat je minder bezig bent met poetsen. Dat geldt nog eens extra voor huishoudens waarin de keuken intensief gebruikt wordt.

De opties

Er zijn op dit moment twee merken die deze vingerafdruk-vrij optie bieden. Beide merken bieden verschillende kleuren aan. Dus ook als je een andere kleur keuken wilt, kun je van deze vooruitgang genieten. In de Carpentier Showroom kun je de materialen zelf bekijken en natuurlijk aanraken! Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs en vraag ernaar bij één van de ontwerpers in de winkel.