Maak van je slaapkamer een droomruimte

Een goede nachtrust heeft invloed op je leven overdag. Daarom wil je lekker slapen en uitgerust wakker worden. Goed slapen begint al met een prettig ingerichte kamer. Bij Carpentier vind je alles voor een fijne behaaglijke sfeer en natuurlijk een echt goed bed.

Inspirerende slaapkamers in onze showroom

In onze showroom vindt je slaapkamers in verschillende stijlen. We hebben alles zo ingericht dat je in iedere kamer een beeld krijgt van het hele plaatje, dus met garderobekast, bed, verlichting en accessoires. Een beetje alsof je door een woonmagazine wandelt. Wel zo inspirerend.

Lekker slapen in een goed bed

We hadden het er eerder al over: de keuze voor het juiste bed is belangrijk voor een goede nachtrust. Maar wat is een goed bed? Die keuze is erg persoonlijk en hangt af van onder andere slaaphouding, gewicht en persoonlijke voorkeur.

Proefliggen in onze sfeerkamers

Een bed moet je vooral uitproberen. In de showroom zorgen we altijd voor verschillende soorten bedden, zodat je kunt ervaren wat je prettig vindt. Daarbij kunnen we ook meedenken over de diverse stijlopties en weten we waarop je kunt letten tijdens het proefliggen.

Opgeruimd met een luxe kast van Carpentier

Een goed gekozen kastinrichting kan flink bijdragen aan een rustige uitstraling van je slaapkamer of inloopkast. Daarbij hebben al onze kasten de hoge kwaliteit afwerking die je van ons gewend bent.

Eindeloze mogelijkheden, jij bepaalt

Al jouw spullen passen voortaan netjes en overzichtelijk in de kast. Dat komt door precies de juiste keuze aan planken, laden, roedes en wat extra slimme oplossingen. We denken mee in wat je kwijt wilt en hebben kennis van wat er mogelijk is. Zo bepaalt de inhoud – dus jouw kleding – de kastinrichting.

Stijlvolle opties

Niets zo persoonlijk als smaak, daarom bieden we altijd verschillende stijlen. Je kunt bij ons terecht voor een klassieke uitstraling, maar ook voor een strak greep-loos design. Of je nu kiest voor één van onze merken, of voor een volledige maatwerkkast van Carpentier: de afwerking blijft fenomenaal, zoals je van ons gewend bent.

Advies van onze ontwerpers

Soms is het fijn als een kenner met je meedenkt: welk bed past bij mij? Hoe zet ik alles neer? En welke kastinrichting handig is voor mij?

In de Carpentier showroom lopen ontwerpers rond met ervaring. Ze vinden het leuk om jou te helpen bij het vinden van de mooiste woonoplossingen, zodat jij kunt genieten van een opgeruimde (slaap)kamer en een goede nachtrust.

Op zoek naar inspiratie?

We komen in ons werk iedere dag mooie, bijzondere en verrassende ideeën tegen. Dit delen we graag met je. Blader rustig verder voor trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens, wonen en slapen.