4x Mooi aan de muur

Heb jij thuis ook nog een lege wand waar je nog ‘iets’ mee wilt? We krijgen regelmatig de vraag of we willen meedenken. Dat doen we graag!

Ontwerper Babette deelt haar 4 meest succesvolle stijltips

Tip 1:

Behang is helemaal van nu, maar de manier waarop je behang toepast is veranderd. De tijd dat je ervoor koos een ruimte volledig te behangen in hetzelfde, neutrale -en ietwat saaie – behang is voorbij. Voor een moderne look kies je voor een enkele muur met een uitgesproken design. Bij Carpentier zijn we dol op de exclusieve collecties van Arte. De dessins zijn vaak uitgesproken, origineel, luxe en het papier van uitzonderlijk zware kwaliteit. In de showroom gebruikten we al langer Arte voor onze stijlkamers. Omdat we regelmatig de vraag kregen waar ons prachtige behang vandaan kwam, hebben we Arte opgenomen in onze vaste collectie.

Tip 2:

Naast functioneel, kan een klok ook een interessant stijlelement zijn. Bijvoorbeeld op een lege muur, of als onderdeel van een wandcollage met foto’s en schilderijen. Zoek je een minimalistische klok, dan is het merk Nomon een goede optie. Omdat al het overbodige is weggelaten, zijn het stuk voor stuk krachtige en tijdloze ontwerpen. Ook erg gewild zijn de klokken van het merk Vitra. Je ziet aan het design goed terug dat het merk zijn oorsprong vindt in de jaren 50. Het merk heeft een ruime collectie moderne klokken met een retro vibe.

Tip 3:

Met een goed gekozen professionele foto aan de muur geef je een ruimte instant persoonlijkheid en klasse. Je kunt daarbij denken aan de fotografische kunst van Cobra Art. Zij hebben een ruime collectie fotografische- en schilderkunst op Plexiglas. We gebruiken de collectie graag in onze showroom, omdat je met één goed gekozen stuk aan de wand, een ruimte direct karakter geeft.

Tip 4:

We zijn dol op de wanden van Dock Four. Dit creatieve systeem kun je zelf samenstellen vanuit verschillende elementen (stylepads). Je kiest eerst het formaat, waarna je decoratieve en functionele stylepads combineert, totdat het geheel naar je zin is. Klanten zijn vaak blij verrast als ze de grote keuze uit luxe materialen zien en alle mogelijke handige oplossingen, zoals bijvoorbeeld klokken, kleine planken, persoonlijke fotopanelen en haken of lussen om dingen aan op te hangen.