Als ontwikkelaar of bouwbedrijf bent u natuurlijk gebrand op snelle verkoop of verhuur. En op de best mogelijke prijs voor de woning. Wij begrijpen dat. Al meer dan twintig jaar ontwerpen en plaatsen we keuken voor de vastgoedmarkt. Dankzij een slim proces werken we heel efficiënt. En bieden we de juiste keuken tegen de beste prijs. Bestelt u bij ons ook gerust de vloeren en de meubels.

Een onderscheidend concept

Gaat u met ons een samenwerking aan? Dan komen we graag langs voor een kennismaking. Aan welke stijl denkt u? Wat voor type keukens, vloeren en meubels wilt u? En welke kwaliteitsnormen hanteert u voor verkoop en verhuur? Samen komen we tot een onderscheidend concept. En het is ons doel dat de woning beter en sneller verkoopt én in waarde stijgt.

In 5 dagen een 3D-ontwerp en offerte

Stuur ons de bouwtekening van de woning en we maken een passend keukenontwerp. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een uitgewerkt 3D-ontwerp met scherpe offerte. Inderdaad, dat is snel. Dat kan omdat we al weten welke stijl u wilt. Bovendien weten we met onze ervaring wat goed past bij de stijl van de woning. En dankzij onze nauwe samenwerking met CarpentierMooren, weten we precies wat nu goed verkoopt. We hanteren heldere prijzen volgens een vaste marge. Duidelijk en betrouwbaar.

Montage in de woning

Bent u akkoord met het ontwerp, dan plaatsen we de bestelling bij een van onze vaste keukenleveranciers. We hebben maatwerkkeukens van bekende keukenmerken in diverse prijsklassen. Zoals SieMatic, Poliform, Beckermann en Pronorm. Binnen zes weken kunnen we leveren. Of, als het sneller moet, binnen vier weken. Moet het echt supersnel? Dan kunnen we een voorraadkeuken van het merk Bribus plaatsen. Al deze merken selecteerden we op kwaliteit en uitstraling. En op leverbetrouwbaarheid en leversnelheid.

Kies ook een waardeverhogende keuken

Laatste projecten

Ella  Fitzgeraldstraat

Marnixstraat

Lomanstraat

Hoge Vrijheid

Tussenweg

Noordeinde