Een kijkje in de keuken

Maatwerkkeukens voor ontwikkelaar en aannemer volgens een uniek totaalconcept. Investeert u in een woning voor de verhuur of verkoop? Wij adviseren, leveren en plaatsen maatwerkkeukens die de waarde van uw woning verhogen. Ook voor vloeren en meubels. Wij leveren snel, tegen scherpe prijzen.

Projectontwikkeling

Stuur ons uw bouwtekening en wij maken binnen vijf werkdagen een perfect passend keukenontwerp, inclusief scherpe offerte. Als u wilt verzorgen we de totale inrichting.

Projectbegeleiding voor zakelijke klanten

Profiteer van onze totaalbegeleiding. Van ontwerp en plaatsing tot nazorg. Met hoogwaardige service voor snelheid in het proces. We begrijpen wat u nodig hebt.

Showroom voor consumenten

Bouwt u voor een specifieke klant? Consumenten zijn voor inspiratie en persoonlijk advies welkom in de showroom van Carpentier Keukens & Wonen. U vindt hier 25 compleet ingerichte appartementen. Wij werken nauw samen met Carpentier Keukens & Wonen. Gaat het om een groter project? Dan wordt uw klant begeleid door de verkopers van Carpentier Keukens & Wonen. Gaat het om een kleiner project? Dan begeleiden wij uw klant persoonlijk.