Jouw droomkeuken

Bij CarpentierMooren Keukens & Wonen houden we van mooie materialen, interessante details en vinden we een hoge kwaliteit afwerking belangrijk.

Wil je daarnaast vriendelijk advies van een ontwerper die naar je luistert, die plezier heeft in het ontwerpproces en die bruist van de ideeën? Kom dan eens langs. CarpentierMooren Keukens & Wonen helpt je graag verder in jouw zoektocht naar een stijlvolle, nieuwe, keuken.

Kom langs in onze showroom, of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Als in een woonmagazine: onze showroom

Verwacht bij ons geen hal vol keukenopstellingen naast elkaar. Je krijgt een veel betere indruk van een keuken als je deze kunt bekijken binnen een totaalinrichting. Daarom kiezen we voor inspirerende ruimtes waarin je bijvoorbeeld een keuken en een woonkamer bij elkaar ziet. Alsof je door een stijlvol woonmagazine wandelt.

Van schets tot oplevering

Blij zijn met je nieuwe keuken begint al in de showroom met iemand die goed luistert. Iemand die jouw wensen vertaalt en ze omzet in een verfrissend ontwerp met net dat beetje extra.

Mede daarom werken we niet met verkopers, maar met ontwerpers. En zo zijn er meer dingen die we fundamenteel anders doen dan de gemiddelde keukenzaak.

Uitstekende service

Onze service gaat verder dan wat je kunt lezen in de kleine lettertjes. Dat heeft alles te maken met het plezier dat we hebben in ons werk: we doen niets liever dan jou blij maken met een geweldig keukenontwerp op maat. We zijn pas tevreden als alles tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd is.

Niet voor niets komt 83 procent van onze klanten op advies van bekenden bij ons in de showroom.

Keukens

CarpentierMooren Keukens & Wonen keukens zijn altijd stijlvol en hebben een opvallend hoog afwerkingsniveau. Verder zijn onze keukens divers: je ziet bij ons zowel uitgesproken designs, als minimalistische uitvoeringen en alles er tussenin.

Werkbladen

Een werkblad is bepalend voor je keuken. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling en vraagt om een eigen behandeling. Wil je iets exclusiefs? Kies je voor onderhoudsvrij? We hebben een ruime keuze in werkbladen en denken graag mee over wat past bij jouw situatie.

Apparatuur

De keuze voor apparatuur in een keuken is maatwerk. We hebben alles in huis wat je maar kunt wensen om jouw keuken te voorzien van de nieuwste en slimste technische innovaties op kookgebied. Maar als je dat allemaal toch niet gebruikt, dan kun je het beter eenvoudig houden. Het gaat erom wat past bij jou.

Onze merken

We werken enkel samen met partijen die gebruikmaken van de beste materialen en die staan voor kwaliteit. Dit zorgt voor prachtige, duurzame keukens waar we trots op zijn. Waar gewenst kunnen we merken onderling combineren, of in onze eigen fabriek aanpassen waar nodig.

SieMatic

Kemie

Quooker

Projecten en advies

Iedere CarpentierMooren Keukens & Wonen keuken is ooit begonnen aan de ontwerptafel in onze showroom. Het is voor veel mensen een spannend proces, waarin veel keuzes gemaakt worden. Het blijft ook voor ons een heerlijk moment als dan uiteindelijk die droomkeuken geplaatst is.

Kom langs in onze showroom, of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Onze projecten

We kunnen wel vertellen dat we heel mooie keukens ontwerpen en dat het afwerkingsniveau uitstekend is, maar die woorden hebben pas waarde als we het ook laten zien! Om ons actuele werk te bekijken klik je rustig door ons portfolio. Hierin vind je verschillende reeds afgeronde projecten.

Op zoek naar inspiratie?

We komen in ons werk iedere dag mooie, bijzondere en verrassende ideeën tegen. Dit delen we graag met je. Blader rustig verder voor trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens, wonen en slapen.