Een sfeervol thuis

“Ik wil een mooi huis, waarin ik mezelf kan zijn.”
Dat is een woonwens die we regelmatig horen. Een huis waar je trots op bent en waarin je prettig thuiskomt. Dat bereik je met een passende inrichting, de juiste meubels en fijne sfeermakers.

Bij ons kun je terecht voor een tijdloze vloer, dat ene meubelstuk, of die stijlvolle totaalinrichting die precies past bij jou en jouw leven.

Kom langs in onze showroom, of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Een showroom die inspireert als een magazine

De sfeer in je huis is de optelsom van alle onderdelen van je inrichting. Je ziet immers pas echt hoe iets staat, als je een idee kunt krijgen van het totaalplaatje. Daarom kiezen we in onze showroom voor sfeerkamers.

Wel zo inspirerend en handig omdat je op deze manier beter kunt inschatten waarvoor je kiest.

Prettig wonen

Een goede stoel om in te ontspannen aan het einde van een lange, vermoeiende dag. Of een prachtige mond geblazen vaas die precies past bij het kastje van oma. Het lijken details, maar dit soort dingen maken een huis behaaglijk en persoonlijk, waardoor je zin hebt om thuis te komen.

Meubels

Op zoek naar nieuwe meubels zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Er is veel keuze, je zoekt iets moois, maar je wilt ook dat het meubelstuk past in het geheel en bij hoe jij leeft.

Onze ontwerpers hebben door hun ervaring en vakkennis al veel mensen verder geholpen, maar je kunt natuurlijk ook rustig zelf rondkijken.

Accessoires

Stel, alles is klaar: vloeren, wanden, verlichting, meubels… en toch mis je sfeer en voelt het onpersoonlijk. Vaak zijn het dan de accessoires die ontbreken.

Door het toevoegen van kussens in een accentkleur, een vaas en iets moois aan de wand komt een ruimte direct tot leven.

Basiskeuzes:
Vloeren, deuren & verlichting

Vloer, type deur en verlichting zijn behoorlijk bepalend in sfeer. Ook maak je deze keuzes vaak voor langere tijd. We hebben een ruime keuze en denken graag vrijblijvend met je mee.

Verlichting

Deuren

Vloeren

Advies van onze ontwerpers

Soms is het fijn als een kenner met je meedenkt bij vragen op woongebied: welke kleuren staan mooi bij elkaar? Kan hout op hout? En is die tafel niet te klein voor de ruimte?

In de CarpentierMooren Keukens & Wonen showroom lopen ontwerpers rond met ervaring. Ze vinden het leuk om jou te helpen bij het vinden van de mooiste woonoplossingen.

Kom langs in onze showroom, of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Op zoek naar inspiratie?

We komen in ons werk iedere dag mooie, bijzondere en verrassende ideeën tegen. Dit delen we graag met je. Blader rustig verder voor trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens, wonen en slapen.