Als ontwikkelaar of bouwer hebt u veel om aan te denken. Dus als u bij ons een keuken bestelt, dan nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. Van advies en ontwerp en plaatsing tot nazorg. Schakel ons in zoals u dat wilt. We begrijpen wat u belangrijk vindt.

Focus op de zakelijke markt

Als geen ander zijn we thuis in het ontwerpen en plaatsen van maatwerkkeukens. Dat komt omdat we ons volledig richten op de zakelijke markt. We hebben hiervoor de adviseurs en ontwerpers. Ons proces is zo efficiënt ingericht dat we u snel en effectief helpen.

Profiteer van onze totaalservice

Onze totaalservice omvat alles wat nodig is om het project snel en goed op te leveren. Plaatst u bij ons een bestelling? Dan gaan we altijd vooraf kijken op locatie. Twee keer zelfs. Eén keer voor de maatvoering. En vervolgens ook om te bekijken of de keuken plaatsbaar is. Dit zorgt dat het proces door kan en de woning zo snel mogelijk in de verhuur of verkoop kan. We monteren de keuken, leggen de vloer en plaatsen de meubels. Volgens een strakke planning. Komt er ergens een kink in de kabel. Dan lossen we dat direct op. Alles om de vaart erin te houden, mét behoud van kwaliteit.

Ook vloeren en meubels

Een huis is meer dan een keuken alleen. Ook een goed uitziende vloer draagt bij aan waardevermeerdering van de woning. Voor steeds meer ontwikkelaars en bouwers leveren we daarom ook de vloeren. En zelfs de meubels. Dit is te danken aan onze nauwe samenwerking met CarpentierMooren. Onze stylisten weten wat op dit moment goed in de smaak valt. En dus wat verkoopt.

Projectbegeleiding voor consumenten

Hebt u een koper die zelf een keuken gaat uitzoeken? Volop keuze in onze showroom in Aalsmeer. U vindt hier liefst 25 compleet ingerichte appartementen. Een inspiratievolle omgeving die een goed beeld geeft van de sfeer en uitstraling van onze keukens, vloeren en meubels.