Een kijkje in de keuken

Maatwerkkeukens voor ontwikkelaar en aannemer volgens een uniek totaalconcept. Investeert u in een woning voor de verhuur of verkoop? Wij adviseren, leveren en plaatsen maatwerkkeukens die de waarde van uw woning verhogen. Ook voor vloeren en meubels. Wij leveren snel, tegen scherpe prijzen.

Projectontwikkeling

Stuur ons uw bouwtekening en wij maken binnen vijf werkdagen een perfect passend keukenontwerp, inclusief scherpe offerte. Als u wilt verzorgen we de totale inrichting.

Projectbegeleiding voor zakelijke klanten

Profiteer van onze totaalbegeleiding. Van ontwerp en plaatsing tot nazorg. Met hoogwaardige service voor snelheid in het proces. We begrijpen wat u nodig hebt.

Bij CarpentierMooren Business Keukens zetten we een grote stap naar duurzaamheid en milieubewustzijn. Op aanvraag kunnen wij nu keukenmeubelen en werkbladen leveren, van het FSC-keurmerk, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Met dit initiatief willen we niet alleen prachtige keukens aanbieden, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Het FSC-keurmerk staan garant voor duurzame bosbouwpraktijken, het behoud van biodiversiteit en respect voor lokale gemeenschappen.

 

Showroom voor consumenten

Bouwt u voor een specifieke klant? Consumenten zijn voor inspiratie en persoonlijk advies welkom in de showroom van CarpentierMooren Keukens & Wonen. Wij werken nauw samen met CarpentierMooren. Bij een groter project wordt uw klant begeleid door de verkopers van CarpentierMooren. Bij een kleiner project begeleiden wij uw klant persoonlijk.