Consumenten- begeleiding in onze keukenshowroom

Hebt u een koper die zelf een keuken gaat uitzoeken? Volop keuze in onze showroom in Aalsmeer. U vindt hier liefst 25 compleet ingerichte appartementen. Een inspiratievolle omgeving die een goed beeld geeft van de sfeer en uitstraling van onze keukens, vloeren en meubels. Alles wat nodig is, vindt u in onze showroom.

Van klantwens naar concreet plan

Uw klant wordt bijgestaan door een woonadviseur. Hij of zij krijgt persoonlijk advies over de keuken of over de totaalinrichting. De woonadviseur vertaalt de klantwens naar een concreet plan. Daarbij kijken we altijd naar het totaal. Zodat de keuken ook echt goed past in de ruimte en bij de vloer en meubels. Er is keuze uit diverse afwerkingsniveaus, passend bij ieders smaak en budget.

Diverse stijlen

In de showroom van CarpentierMooren Keukens & Wonen vindt u alles wat u nodig hebt. Keukens, meubels, vloeren en accessoires. Een compleet woonassortiment dus in diverse stijlen: Scandinavisch & Natuurlijk, Landelijk & Stijlvol, Modern & Design, Industrieel & Vintage en Persoonlijk & Tijdloos.