Persoonlijk en inspirerend

Of je nu precies in je hoofd hebt hoe de ruimte eruit moet zien, of dat je nog geen idee hebt: bij Carpentier vinden we het een feestje om samen met jou invulling te geven aan je woonwensen. Dat doen we liefst op een ontspannen, persoonlijke en inspirerende manier.

Je treft bij ons dan ook heel bewust geen snelle verkopers in de showroom, maar klantgerichte ontwerpers. En dat merk je; zowel in het contact, als in het uiteindelijke resultaat bij jou thuis. Onder andere daarin onderscheidt Carpentier zich van anderen.

Een showroom als een woonmagazine

Onze showroom in Aalsmeer bestaat uit een aaneenschakeling van stijlkamers die aanvoelen als de pagina’s van een woonmagazine. Deze opzet geeft een beter beeld van onze collectie en helpt je bij het nemen van grotere en kleinere beslissing op woongebied.

Onze werkwijze

Bij Carpentier werken ervaren ontwerpers. Hierdoor ben je zeker van stijlvol en passend advies. Groot voordeel is dat onze ontwerpers als vanzelf rekening houden met de hele ruimte: dus hoe staat een meubel, keuken, of lamp bij de rest van je huis? Op die manier creëren we samen met jou, balans in je inrichting.

Advies op maat voor jou

We denken graag met je mee. Om je een beeld te geven van hoe de ruimte eruit komt te zien, werken we graag met schetsen, tekeningen en plattegronden. Dit doen we vooral bij onze keukenafdeling.

Maatwerk is altijd mogelijk

Ook als je kiest voor een meer standaard keuken of garderobekast, kunnen onze meubelmakers dit aanpassen aan jouw situatie. Dit hoge afwerkingsniveau zorgt voor een luxe uitstraling.

Niet onderhandelen

Je hoeft bij ons niet te onderhandelen, ook niet als je een keuken koopt. Onze klanten vinden dat vaak een groot voordeel. Je krijgt meteen de korting die gangbaar is in de branche. We zijn niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.

Het Carpentier Team

Zowel voor, als achter de schermen werken we met veel plezier samen om onze bezoekers en klanten te inspireren, verder te helpen en te bedienen.

In de Showroom kun je de receptioniste, de ontwerpers en de manager tegenkomen. Maar even belangrijk zijn natuurlijk de mensen op kantoor die alles regelen, onze eigen meubelmaker en onze (vaste freelance) monteurs. Samen streven we naar de kwaliteit waarvoor onze klanten blijven terugkomen.

Marco Galdeij

Ralf Horsman

Rober van Duijn

Loes Uijterlinde-de Jong

Nicky Pottinga

Onze ontwerpers

Bij ons kom je geen salesmensen tegen, maar ontwerpers. Dat is een bewuste keuze, want wie kan je beter inspireren en verder helpen dan een bevlogen specialist met ervaring?

Het verschil zie je terug in zowel de ontspannen sfeer in de showroom, als in de hoge kwaliteit van de ontwerpen en adviezen.

Op zoek naar inspiratie?

We komen in ons werk iedere dag mooie, bijzondere en verrassende ideeën tegen. Dit delen we graag met je. Blader rustig verder voor trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens, wonen en slapen.