Woonaccessoires

Persoonlijke accenten 

Welk woonprogramma of woonmagazine je ook bekijkt, er is nooit bezuinigd op accessoires. Ze geven een ruimte warmte, persoonlijkheid, sfeer en maken een geheel van de ruimte.

Zacht! Plaids, kussens en kleden

Maak je woonkamer behaaglijk met plaids, kussens en kleden. Je zult merken dat het werken met zachte materialen het geluid dempt. Daarmee wordt de akoestiek in je kamer beter: het klinkt minder hol. We hebben verschillende merken met luxe stoffen en bijzondere materialen.

Mooi aan de muur

Van een expressieve foto achter plexiglas, tot een modulair wandsysteem met beeldschone, en functionele oplossingen. Bij Carpentier Keukens & Wonen hebben we een ruime collectie voor aan de wand.

Kandelaren, glaswerk en ander moois 

Het zijn de details die het afmaken. Een prachtig gedekte tafel voor je gasten, een mooie kandelaar, de juiste vaas in een knalkleur voor een zacht gekleurde muur… In de showroom vind je diverse stijlen en kun je inspiratie opdoen en zien hoe onze ontwerpers accessoires gebruiken om te ruimte af te maken.

De allerbeste merken

Als je door de showroom wandelt kun je zien dat we een brede keuze hebben in stijl: van gedetailleerd, tot minimalistisch en van bont gekleurd tot naturel. Wat onze merken gemeen hebben, is het tijdloze, krachtige design en het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau.

Merken

Isensi

Interliving

Cobra Art

Kymo

Pols Potten

Claudi