Al meer dan twintig jaar is Carpentier Business Keukens dé zakelijke partner voor vastgoedontwikkelaars en bouwbedrijven. We ontzorgen u met op maat gemaakte keukens, met vloeren en meubels. Ons doel: een mooie woning die meer waard is en sneller wordt verhuurd of verkocht. Omdat we ons puur richten op de zakelijke markt, begrijpen we wat u belangrijk vindt. We hebben alle aandacht voor uw project.

Dit kunt u van ons verwachten:

Snelheid van ontwerp tot plaatsing

Hoe sneller u de woning verhuurt of verkoopt, hoe beter dat natuurlijk is. Wij begrijpen dat. Ons hele proces is daarom gericht op snelheid: van ontwerp tot plaatsing. Natuurlijk met kwaliteit. Mogen we ook de vloer en de meubels leveren? Dan plannen we alles maximaal efficiënt.

Zorgvuldig maatwerk

Het is belangrijk dat een keuken precies past in de woning, qua stijl en maatvoering. Onze ontwerpers weten wat u belangrijk vindt en wat een woning nodig heeft. Mail ons uw bouwtekening en wij ontwerpen de juiste keuken. Binnen het budget, fraai om te zien en praktisch in gebruik.

Uniek totaalconcept

We zijn méér dan keukenspecialist voor de zakelijke markt. Als u wilt richten we de volledige woning in. We ontwerpen en plaatsen dan niet alleen de keuken, maar selecteren ook een bijpassende vloer en meubels. U hebt werkelijk nergens omkijken naar. Laat de bewoners maar komen!