Showroom

De Carpentier showroom

Je kunt zo’n beetje alles wat je hebben wilt bestellen vanaf een scherm. Toch merken we dat bijna iedereen liever naar een showroom gaat als het gaat om een nieuwe keuken, meubels, of andere zaken rondom inrichting. Logisch, want in het echt kun je alles aanraken, bekijken en heb je een veel beter beeld van het formaat, de vorm en de kwaliteit van het materiaal.

Een showroom als een woonmagazine

Omdat de beleving zo belangrijk is hebben we bij Carpentier gekozen voor een opzet zoals in een woonmagazine. Je vindt bij ons geen rijtjes keukens, bedden en kasten los naast en bij elkaar, maar mooi ingerichte stijlkamers met doorkijkjes naar andere ruimtes. Onze ontwerpers zorgen voor inspirerende ruimtes die voelen als een fraai woonmagazine, maar dan in real life. Op die manier krijg je een indruk van hoe iets écht staat.

Service in de showroom

We vinden het belangrijk dat je bij Carpentier ontspannen inspiratie kunt opdoen en in jouw tempo kunt woonwinkelen. Daarom hebben we geen opdringerige verkopers, maar ontwerpers die jou graag adviseren en met je meedenken. Zij kennen de collectie, weten wat werkt en draaien hun hand niet om voor een schets of plattegrond uit de losse pols. Wil je liever zelf rondlopen door onze showroom zonder advies, dan is dat natuurlijk ook prima.