Keuken van de maand – Januari

Bij CarpentierMooren Keukens & Wonen zetten we maandelijks een keuken in de spotlight, waardoor jullie de nieuwste trends en innovaties kunnen ontdekken op het gebied van stijl, apparatuur en materialen.

Elke maand benadrukken we een specifieke keukenstijl en de bijbehorende apparatuur die de essentie van die keuken perfect weerspiegelt. Of je nu droomt van een strakke, moderne keuken met geavanceerde technologie of juist warm wordt van de tijdloze elegantie van een klassieke keuken, onze wisselende keuken van de maand heeft voor elk wat wils.

De keuken van de maand januari is van Isensi. Dit type keuken valt onder de collectie ‘Y-Line’. Een greeploze keuken met een metalen deurprofiel. De kleur van de keuken is ‘Wild Eiken Zwart’ gecombineerd met ‘Steelbrush Lak Goud Ultramat’, wat zorgt voor een rustige en luxueuze uitstraling. Het werkblad is van Arte, gemaakt van keramiek in ‘Capari mat’. Wat deze keuken echt uniek maakt is de spiegelwand achter de spoelbak en de ‘geheime’ doorloop naar de bijkeuken.

Deze keuken is uitgerust met topapparatuur van V-Zug; de kookplaat, koelkast, diepvriezer, oven, stoomoven en vacumeerlade. V-Zug biedt 10 jaar volledige garantie op alle apparatuur.

Benieuwd naar deze, of een van onze andere keukens? Kom dan snel bij ons langs in Aalsmeer.