SieMatic

Luxe en tijdloze keukens van SieMatic

Jouw lifestyle is onze inspiratie

CarpentierMooren Keukens & Wonen; jouw exclusieve SieMatic dealer. SieMatic heeft vier elegante lifestyles gecreëerd met een tijdloze en aantrekkelijke filosofie die zich aansluit bij jouw manier van leven: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Deze lifestyles vormen een verbinding tussen jouw keuken en de andere ruimtes in jouw woning.

 

SieMatic Lifestyle PURE

Bij de PURE lifestyle draait het om prachtige lijnen en architectonische designkeuzes voor een strakke en tijdloze uitstraling. Enkel hetgeen dat nodig is, is aanwezig in de PURE keuken. Minimalisme, dat is waar het om draait. Het resultaat is een rustgevende keuken met alles in één kleur, of met een aantal accenten voor een verrassend maar alsnog minimalistisch contrast. De buitenkant van de keukenmeubels is eenvoudig, maar aan de binnenkant bevinden zich verrassend geavanceerde details voor optimaal gebruikscomfort.

PURE is minimalistisch, architectonisch, rustgevend en helder.

SieMatic Lifestyle URBAN

De URBAN lifestyle haalt een stukje stedelijke moderniteit naar binnen. De indeling van de keukens is verrassend en onconventioneel, en past daardoor perfect bij jouw manier van leven. In de URBAN keuken worden luxe keukenelementen gecombineerd met persoonlijke details en herinneringen. Er is plaats voor een kruidentuintje, vakantiefoto’s en andere herinneringen aan belangrijke evenementen in jouw leven. In de URBAN keuken wordt niet alleen gekookt, maar hier geniet je van het dagelijks leven.

URBAN is creatief, open, persoonlijk, onconventioneel en verrassend.

SieMatic Lifestyle CLASSIC

De CLASSIC keuken is zowel klassiek als tijdloos. Je kiest een combinatie van vormen, materialen, kleurschema’s en luxe details om de keuken aan al jouw wensen te laten voldoen. Het ingetogen design heeft een klassieke uitstraling, maar de keuken is voorzien van de meest moderne details en opbergmogelijkheden voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is het geen reproductie van antieke keukens, maar een nieuwe interpretatie van wat al decennialang werkt, met een modern en tijdloos resultaat.

CLASSIC is elegant, representatief, tijdloos, simpel en weelderig tegelijk.

SieMatic Lifestyle MONDIAL

De MONDIAL keuken laat zich inspireren door wereldse architectonische trends en gebruiken, waardoor het een eigen persoonlijkheid krijgt die niet te evenaren is. Deze lifestyle is een combinatie van minimalisme, geometrische vormen en veel luxe en moderne details die alles samenbrengen. De kleuren, vormen en materiaalkeuzes zijn gewaagd, maar zeer goed doordacht. Het resultaat is een uiterst persoonlijke uitstraling, met waar je ook kijkt, een elegante en expressieve blikvanger.

MONDIAL is luxe, gewaagd, vol emoties, werelds en individueel.

Het SieMatic interieursysteem – Ideaal voor luxe maatkeukens

Bij keukendesign draait het niet alleen om de stijl en uitstraling, maar ook zeker om de binnenkant van de keukenmeubels en het samenspel tussen de binnen- en de buitenkant. De intelligente en met zorg ontworpen interieursystemen van SieMatic maken het dagelijks leven makkelijker en overzichtelijker. Alles staat op zijn plek, en jouw keuken is tevens zeer makkelijk te onderhouden. Als het om details draait, is SieMatic de expert.

SieMatic MultiMatic, voor maar liefst 30% meer opbergruimte in uw maatkeuken

MultiMatic is de belichaming van de designfilosofie van SieMatic. Voor alle keukenkasten, lades en uittrekelementen zijn er handige opbergoplossingen waarmee je tot maar liefst 30% ruimte bespaart. Het zeer flexibele indelingssysteem is volledig naar eigen wens samen te stellen, waardoor niet alleen de buitenkant van de keuken geheel op maat is, maar ook de binnenkant.

De tot in detail geperfectioneerde opbergoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect te combineren met de verschillende kleuren en materialen die je kiest voor uw fronten en werkblad. Samen ontstaat er dus een harmonieus geheel.

Ontdek onze luxe keukens in Aalsmeer

We hopen dat je een goed beeld hebt van de verschillende SieMatic lifestyles na het lezen van dit artikel. Maar een maatkeuken van SieMatic is iets wat je ervaart. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze showroom in Aalsmeer, waar je de verschillende lifestyles met eigen ogen zult ontdekken. Laat je handen over de luxe materialen glijden, ervaar het gevoel van ruimte, voel de emotie die het lijnenspel en de contrasten teweeg brengen… Kortom: laat je inspireren voor jouw eigen luxe keuken op maat.

Onze ervaren en gecertificeerde adviseurs staan voor je klaar. Ze helpen de juiste keuzes te maken qua lifestyle en design elementen, zodat jouw keuken volledig aansluit bij jouw manier van leven. Samen creëren wij jouw droomkeuken.

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.