Jouw droomkeuken in 6 stappen

Jouw woonwens centraal

Je wilt een nieuwe keuken. Dat betekent dat je voor veel keuzes staat. De mogelijkheden zijn eindeloos en welke keuze is de juiste voor jou? Onze ontwerpers doen niets liever dan meedenken over precies deze vraag. Áls je dat prettig vindt natuurlijk.

1. Wat wil jij?

Het vinden van die mooie, passende keuken begint met het in kaart brengen van jouw wensen. De ontwerper in de showroom stelt je veel vragen en gebruikt zijn of haar ervaring en kennis om vrijblijvend steeds dichterbij het perfecte ontwerp te komen. De ene keer gaat dit vlot, maar we vinden het ook prima als hiervoor meerdere afspraken nodig zijn.

2. Schetsen, tekeningen & plattegronden

Je kunt eindeloos praten over keukens, maar hoe staat het in jouw huis? Past het? Werkt het? Terechte vragen, daarom zetten we de ideeën voor je op papier. Tekeningen en plattegronden geven een goed beeld hoe een idee uitpakt in de ruimte. Bij een open keuken zullen we daarom vanzelfsprekend meedenken over de rest van de woonkamer: hoe ziet je keuken er bijvoorbeeld uit vanaf de bank? Dat nemen we allemaal mee in ons ontwerp.

Je merkt in deze fase waarschijnlijk overduidelijk dat je niet met een verkoper aan tafel zit, maar met een ontwerper.

3. Kopen zonder afdingen: direct een mooie prijs

Je hebt jouw droomkeuken gekozen en je bent benieuwd naar de kosten. Vind jij het dan ook zo vervelend om te moeten afdingen, om uiteindelijk nóg het gevoel te hebben dat je teveel betaalt? Zo werken wij dus niet. Bij Carpentier Keukens & Wonen geloven we in een fair price: je krijgt van ons een heldere, gespecificeerde offerte, waarin we direct de korting hebben verwerkt die gangbaar is in de branche. Je hoeft dus niet te onderhandelen. We zijn niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.

Onder andere deze manier van werken maakt dat klanten bij ons terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden, familie en andere relaties.

 4. Plaatsen. Opleveren.

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt en je order is geplaatst, gaan we achter de schermen hard voor je aan het werk. We bestellen wat nodig is en onze vakmensen in onze eigen fabriek bereiden eventueel maatwerk voor. We plannen de afspraken en doen wat nodig is om jouw woonwens werkelijk te realiseren.

5. Klaar!

Dan komt het moment waar we het allemaal voor doen: jouw keuken op maat is klaar. Ons hart maakt iedere keer weer een sprongetje op dit punt en je moet niet gek opkijken als we je vragen of we een keer mogen langskomen voor een foto.

6. Service tot het laatste greepje

We zijn ontzettend trots op onze mooie producten en onze verrassende net-even-anders-ontwerpen. Maar we weten ook dat de realisatie van een woonproject pas succesvol is als alles af is. We zijn pas tevreden als het laatste greepje goed zit en je ontspannen kunt genieten van je nieuwe keuken. Daarom bellen we bij grotere projecten, bij maatwerk, of bij keukens altijd even na of alles naar wens verlopen is.

Kom langs in de Showroom in Aalsmeer

We denken graag met je mee en laten je graag voorbeelden zien van alle mogelijkheden. Heb je nog vragen, kom dan gerust langs in onze showroom, of maak een afspraak.