Onze werkwijze

Op zoek naar een nieuwe inrichting

Zoek je een nieuwe vloer, nieuwe deuren, of meubels voor de inrichting van je woning? Dan sta je voor veel keuzes. Onze ontwerpers helpen je hier graag bij. Heb je interesse in een nieuwe keuken? Dan gaat het iets anders. Lees dan hier verder over onze werkwijze als je bij ons komt voor een nieuwe keuken. In alle andere gevallen lees je hier hoe wij werken:

1. Jouw wensen centraal

Je haalt het meeste uit een bezoek aan onze showroom als we zo goed mogelijk aansluiten op jouw wensen. Daarom denken de ontwerpers graag met je mee en stellen ze veel vragen. Jouw antwoorden en hun kennis en ervaring brengen je steeds dichterbij jouw woonwens.

 2. Ideeën krijgen

Iets kan er mooi uitzien in een winkel, maar past het bij jou thuis? Natuurlijk geeft onze showroom in Aalsmeer je al een idee. De ontwerpers kunnen hier ter plekke met je meedenken en combinaties laten zien. Soms maken ze een schets op papier, of leggen ze kleur- en materiaalstalen bij elkaar voor een persoonlijke, on the spot collage. Je merkt in deze fase waarschijnlijk overduidelijk dat je niet met een verkoper aan tafel zit, maar met een ontwerper.

3. Kopen zonder afdingen: direct een mooie prijs

Of je nu bij ons komt voor nieuwe meubels, deuren, of vloeren: bij Carpentier Keukens & Wonen geloven we in een fair price. Daarom krijg je van ons meteen een heldere prijsopgaaf. Je hoeft bij ons dus niet te onderhandelen. Dit past binnen onze visie om te werken met ontwerpers, in plaats van verkopers.

4. We gaan voor je aan de slag!

Na het plaatsen van een order, gaan we voor je aan de slag en doen alles wat nodig is om jouw woonwens te realiseren. We merken dat een deel van onze klanten het prettig vindt dat er een ‘echte’ winkel is waar ze naartoe kunnen bij vragen

5. Klaar!

Uiteindelijk draait het allemaal om dit moment: het is klaar en je kunt genieten van je nieuwe inrichting. Hier doen we het allemaal voor.

Onze Carpentier Keukens & Wonen service

Onze hoge Carpentier Keukens & Wonen standaard zorgt voor tevreden klanten die terugkomen. Over het algemeen is het verhaal hier dus af en kunnen onze klanten rustig genieten van hun nieuwe inrichting. Toch weten we dat er altijd iets kan misgaan. Als dit het geval is en er is iets niet naar tevredenheid, dan horen we dit graag. We gaan netjes om met garanties en zullen altijd ons uiterste best doen om een oplossing te vinden naar ieders tevredenheid.

Kom langs in de Showroom in Aalsmeer

We denken graag met je mee en laten je graag voorbeelden zien van alle mogelijkheden. Heb je nog vragen, kom dan gerust langs in onze showroom, of maak een afspraak.