• keukenadvies gratis

Werkwijze

Bij Carpentier Keukens & Wonen hechten we veel waarde aan goede service.

Dat betekent: we verdiepen ons in je vraag, we spannen ons in voor een oplossing die je verwachtingen overtreft en we voorzien je van een eerlijk advies.

Dit is onze werkwijze
Onze manier van werken richt zich op vertrouwen. Zolang jij een goed gevoel overhoudt aan je aankoop, zijn wij tevreden. En dan maakt het ons voor ons geen verschil of je komt voor een nieuwe keuken of een garderobekast.

Inspireren
We beginnen graag met een kennismakingsgesprek. Dat kan staand en tussen neus en lippen door, maar liever gaan we even lekker zitten, bieden we je een kopje koffie of thee aan. In het gesprek brengen we je wensen in kaart, ook proberen we je al een eerste advies te geven.

Resultaat
Weten we waar jij naar op zoek bent, dan gaan we samen aan de slag. Wij vanuit onze kennis en ervaring, jij vanuit je eigen wensen. In het tempo dat past bij jou werken we vervolgens toe naar een resultaat: de levering van een nieuwe deur of vloer, of de plaatsing van een nieuwe keuken. Zo helpen we jou om je ambities waar te maken.

Kom langs
Benieuwd waar het eerlijke verhaal en de 100% slagingsgarantie van Carpentier Keukens & Wonen jou kunnen brengen? Breng snel een bezoek aan onze showroom, Oosteinderweg 91 in Aalsmeer. Tot ziens!