Slaapkamer accessoires

Slaapkamer styling

Voor een sfeervolle slaapkamer heb je naast een bed en een kast nog wel meer nodig. Veel mensen zetten een stoel op de slaapkamer, nachtkastjes zijn handig en aan beide zijden een nachtlampje kan niet ontbreken. Voor de juiste accessoires kun je natuurlijk verder kijken en inspiratie opdoen in andere ruimten.

Beddengoed en ander textiel

Het belangrijkste accessoire in de slaapkamer is meestal het textiel: mooi beddengoed, een plaid en kussens geven een luxe, warme uitstraling. Daarnaast is het wisselen van textiel een gemakkelijke manier om de ruimte een kleine make over te geven, zonder dat dit veel tijd en moeite kost.

De muren van je slaapkamer

Bedden komen vaak met een hoofdboard. De wand hierachter leent zich goed als accentmuur met een uitgesproken kleur verf, of een prachtig behang. Door de focus te leggen op deze wand creëer je focus en balans, wat bijdraagt aan een rustige sfeer.

Kom langs in de Showroom in Aalsmeer

We denken graag met je mee en laten je graag voorbeelden zien van alle mogelijkheden. Heb je nog vragen, kom dan gerust langs in onze showroom, of maak een afspraak.